Våra rum

Enkelrum

Våra luftiga enkelrum med smarta lösningar är utrustade med en enkelsäng och möjlighet till extrasäng, skrivbord och enklare sittgrupp, garderob och klädförvaring. Samtliga rum har höga ljusa fönster och en imponerande takhöjd vilket skapar känslan av rymd.
 Lakan ingår i rummet men du bäddar själv (bäddning kan bokas mot separat kostnad).

Storlek: 12-15 kvm
Sängstorlek: från 90 cm

WiFi
Delad WC/dusch i korridor

Dubbelrum

Våra dubbelrum kan enkelt bli familjerum för den lilla familjen och är utrustade med en dubbelsäng och möjlighet till extrasäng(ar). I rummet finns garderober samt en liten sittplats och skrivbord med tillhörande skrivbordsstol. Samtliga rum har höga ljusa fönster och en imponerande takhöjd vilket skapar känslan av rymd. Lakan ingår i rummen men du bäddar själv (Bäddning kan bokas mot separat kostnad)

Storlek: 17-20 kvm
Sängstorlek: från 180 cm (Dubbelsäng)

WiFi
Delad WC/Dusch i korridor

Stort dubbelrum

Våra stora dubbelrum kan enkelt bli familjerum för familjen och är utrustade med en dubbelsäng och möjlighet till extrasäng(ar). Vissa av rummen har en hall eller förmak. I rummet finns garderober samt en liten sittplats och skrivbord med tillhörande skrivbordsstol. Samtliga rum har höga ljusa fönster och en imponerande takhöjd vilket skapar känslan av rymd. Lakan ingår i rummen men du bäddar själv (Bäddning kan bokas mot separat kostnad)

Storlek: 21-26 kvm
Sängstorlek: från 180 cm (Dubbelsäng)

WiFi
Delad WC/Dusch i korridor

Familjerum

Våra familjerum är våra största rum som utrustade med en dubbelsäng och möjlighet till extrasängar och passar en större familj som vill bo tillsammans! Vissa av rummen är faktiskt två rum ihopkopplade eller har en större hall. I rummet finns garderober samt en liten sittplats och skrivbord med tillhörande skrivbordsstol. Samtliga rum har höga ljusa fönster och en imponerande takhöjd vilket skapar känslan av rymd. Lakan ingår i rummen men du bäddar själv (Bäddning kan bokas mot separat kostnad).

Storlek: från 27 kvm
Sängstorlek: 180cm (Dubbelsäng)

WiFi
Delad WC/Dusch i korridor