Praktisk information

Hitta hit

Holterman hostel ligger på centrala Holtermansgatan i Göteborg. Från Holterman Hostel tar du dig enkelt med buss och spårvagn från Hållplatserna Landala torg eller Chalmers till stadens sevärdheter. Liseberg, Universeum och Korsvägen ligger bara en hållplats med spårvagn. I kvarteren runt om Landala hittar du bland annat Vasastan och avenyn som har ett stort utbud av mysiga caféer och restauranger.

Sök din resa via vasttrafik.se

Parkering

Betalparkeringar finns i nära anslutning till Holterman Hostel.

Checka in & nyckelkort

Du kan checka in tidigast kl 16.00 och utcheckning sker senast kl 10.00 på din avresedag. Du får ditt nyckelkort utleverat vid Incheckning som sker i vår bemannade Reception. Vid Utcheck lämnas nyckelkorten tillbaka i receptionen.

Checka ut

När du ska resa från oss bäddar du ur lakanen, samlar ihop handdukarna och lägger dessa på golvet vid insidan av ytterdörren av ditt rum. Du ska också sortera och tömma dina sopor på utsedd plats. I tillfälle av att du skulle lämna rummet ostädat tillkommer en extra debitering på städ 350 sek

Lakan, handdukar & städning

Det ingår lakan & handdukar till samtliga boende i rummet hos oss. Du bäddar själv. Vi städar ditt rum efter du checkat ut. Det finns möjlighet att boka extra städ och byte av sängkläder och då tillkommer en extra kostnad.

Vad finns på rummet?

Det finns gott med garderober och yta för extrasängar. Alla våra rum upplevs som stora och rymliga, tack vare de väl tilltagna kvadratmeterna och takhöjden.

WC/Dusch

På varje våningsplan finns gemensamma WC/Duschar. Vi städar dessa gemensamma utrymmen kontinuerligt under dagen men ber er vänligen lämna dem som ni själva vill finna dem.

Frukost

Frukost finns och kan bokas i vår Barception där vi också serverar Frukosten Mellan 07.30 – 10.00.

Mat & Dryck

Vårt Sortiment och Meny hittar du i Barception

Internet & Wifi

Internet finns tillgängligt i alla rum och gemensamma utrymmen.

Tvättstuga

Är Göteborg ett stopp på vägen och de rena kläderna börjar ta slut? Vi kan erbjuda tillgång till vår tvättstuga mot en separat kostnad. Kontakta receptionen på plats så bokar vi upp en tid!

Husdjur

Då vi är ett allergifritt hostel är det inte tillåtet med husdjur i rummen.

Tillgänglighet

Kom som du är, vårt Hostel är anpassat för gäster med olika typer av funktionsvariationer! För tillgänglighetsanpassat rum, vänligen ta kontakt med oss för att boka in er rätt.

Rökning

Vi är ett rökfritt Hostel och ber er att endast röka på anvisad plats utomhus.

Vad finns i närheten av Holterman Hostel?

Liseberg 1,4km
Universeum 1,4 km
Avenyn 1km
Centralstationen 2,3km
Landvetter Flygplats 25 km