Mat & Dryck

Mat & Dryck

Finns endast tillgängligt under perioden 1 Juni - 31 Augusti

I hjärtat av Holterman Hostel hittar du vår Barception och Bistro. Här finns förutom ett brett kiosk- och café sortiment även frukost och bistromeny att tillgå. Här finns sittplatser i baren, vid bord eller loungemöbler där du och ditt sällskap kan slå er ner, njuta av atmosfären, smälta intryck från dagen eller umgås över något gott att äta och dricka!

Självklart finns en bred meny där både vuxen och barn hittar något som faller i smaken och du, vi har öppet dygnet runt om hungern plötsligt slår till…

Varma och soliga dagar öppnar vi vår uteservering på vår lummiga innegård där du både njuter av fågelkvitter och ljudet från spårvagnar som passerar – precis som det ska vara i en urban miljö!

Frukost

Vår frukostbuffé ger den bästa starten för dagen, vare sig du ska ha energi för en heldag på Liseberg eller dansa i takt på en konsert! Har du förbokat frukost serveras den antingen i vår Barception eller i en av våra matsalar. Har du inte förbokat frukost går det givetvis jättebra att beställa på plats. Vi serverar dagligen frukost mellan 07.00-10.30. Vid vissa evenemangshelger kan vi justera dessa tider.