Långtidsboende för studenter och forskare vid Chalmers

BOKA NU

1 september – 31 maj

Bokning till månadspris kan endast bokas från månadstart den första till sista dagen i varje månad och framåt, dock max 3 månader. Mer information om priser hittar du här.

VÄLKOMMEN TILL HOLTERMAN HOSTEL FÖR STUDENTER OCH FORSKARE VID CHALMERS.

Holterman Hostel består av 66 rum och är under perioden 1 september till 31 maj reserverade för gästforskare och studenter vid Chalmers tekniska högskola. Under sommarperioden är boendet öppet för allmänheten.

Holterman Hostel är beläget i centrala Göteborg och ligger i direkt närhet till Chalmers, Johanneberg och kårhuset. Här bor du i rymliga rum med högt i tak. Vi erbjuder smarta rumslösningar med allt från singelrum till mindre familjerum.

Smidigt boende med närhet till campus

Hos oss checkar du in precis som på ett hotell, lakan ingår och du delar WC/Dusch med två till tre andra rum på samma våningsplan. Städning ingår vid avresa men du väntas sortera tvätt och sopor själv.

På varje våningsplan finns fullt utrustat gemensamt kök. I våra gemensmhetsutrymmen finns möjlighet för gäster att sitta tillsammans och smälta dagens intryck.

Nyheter från Holterman

Om oss

Holterman Hostel används under perioden 1 september- 31 maj som gästforskar- och studentrum för studenter vid Chalmers.

Chalmers studentbostäder bedriver verksamheten i samarbete med Chalmers. Vårt fokus är att erbjuda fler studenter boende i Göteborg. Hos oss bor du i smarta rumslösningar med tillgång till gemensamt kök och badrum.

Nyckelfritt hostel

Vi är ett nyckelfritt hostel där du ckeckar in och ut via din smartphone. Du låser enkelt upp ditt rum med mobilen! Därför är det viktigt att du har en smartphone med dig under din vistelse.

Kontakt

Kontakta oss:
Adress: Holtermansgatan 1 E
Tel: +46 31-772 97 99
Email: info@holtermanhostel.se

Öppettider:
Måndag-Fredag 08.00-16.30
Lunchstängt 12.00-13.00
Lördag: Obemannat*
Söndag: Obemannat*

*Under helger och kvällar är vår reception obemannad men du kan alltid nå oss på telefon.