Praktisk information

Hitta hit

Holterman hostel ligger på centrala Holtermansgatan i Göteborg. Från Holterman Hostel tar du dig enkelt med buss och spårvagn från Hållplatserna Landala torg eller Chalmers till stadens sevärdheter. Liseberg, Universeum och Korsvägen ligger bara en hållplats med spårvagn. I kvarteren runt om Landala hittar du bland annat Vasastan och avenyn som har ett stort utbud av mysiga caféer och restauranger.

Sök din resa via vasttrafik.se

Parkering

Betalparkeringar finns i nära anslutning till Holterman Hostel.

Checka in & nycklar

Du kan checka in tidigast kl 14.00 och utcheckning sker senast kl 11.00 på din avresedag. Vi är ett nyckelfritt hotell och du låser upp ditt rum med mobilen! Därför är det viktigt att du har en smartphone med dig vid vår vistelse.

Du kan förbereda dig genom att ladda ner appen JustIN Mobile, för Android eller Apple, för att enkelt kunna ta emot och använda din nyckel.

Checka ut

När du ska resa från oss bäddar du ur lakanen, samlar ihop handdukarna och lägger dessa på golvet vid insidan av ytterdörren av ditt rum. Du ska också sortera och tömmer dina sopor på utsedd plats. Mer information om förberedelser för utflytt hittar du här.  Du checkar ut dig själv via Mina Sidor när du lämnat ditt rum. 

Lakan, handdukar & städning

Det ingår lakan & handdukar till samtliga boende i rummet hos oss. Du bäddar själv. Vi städar ditt rum efter du checkat ut, men bor du länge kan du beställa extra städ under din vistelse.

Vad finns på rummet?

Förutom bekväma sängar finns ett bord, en stol och i vissa av våra större rum en sittmöjlighet. Det finns gott med garderober och yta för extrasängar. Alla våra rum upplevs som stora och rymliga, tack vare de väl tilltagna kvadratmeterna och takhöjden på imponerande 4-5 meter.

Alla våra rum har stora och ljusa fönster.

WC/Dusch

På varje våningsplan finns gemensamma WC/Duschar. Vi städar dessa gemensamma utrymmen kontinuerligt under dagen men ber er vänligen lämna dem som ni själva vill finna dem.

Frukost

Frukostpaket finns att köpa på Chalmers Kårhus Store

Mat & Dryck

Mer information kommer 2023

Internet & Wifi

Internet finns tillgängligt i alla rum och gemensamma utrymmen. Eduroam finns tillgängligt för studenter och forskare i samtliga utrymmen.

Tvättstuga

Är Göteborg ett stopp på vägen och de rena kläderna börjar ta slut? Vi erbjuder tillgång till tvättstuga mot en separat kostnad.
Kontakta receptionen på plats så löser vi det!

Husdjur

Då vi är ett allergifritt hostel är det inte tillåtet med husdjur i varken rum eller gemensamma utrymmen.

Tillgänglighet

Kom som du är, vårt Hostel är anpassat för gäster med olika typer av funktionsvariationer! För tillgänglighetsanpassat rum, vänligen ta kontakt med oss för att boka in er rätt.

Rökning

Vi är ett rökfritt Hostel och ber er att endast röka på anvisad plats utomhus.

Vad finns i närheten av Holterman Hostel?

Liseberg 1,4km
Universeum 1,4 km
Avenyn 1km
Centralstationen 2,3km
Landvetter Flygplats 25 km